Revolutie! Ontdek de Tecnifibre Carboflex X-top Serie squash rackets

Revolutie! Ontdek de Tecnifibre Carboflex X-top Serie squash rackets

Door zowel de nummer 1 man van de wereld, Mohamed El Shorbagy, als de nummer 1 vrouw van de wereld, Nour El Sherbin, wordt carboflex -rackets gezien als de referentie in squash. Perfecte mix tussen kracht, precisie en spin, carboflex x-top racket is gemaakt voor de topspelers in moderne speelstijl. Ontworpen met de legende Mohamed El Shorbagy, duwt carboflex x-top bereik de grenzen van innovatie met gepatenteerde X-TOP-technologie.

Revolution at the Top !

The best combination of power, accuracy and spin

Het Carboflex X-Top-racket is een van de meest gespeelde racket op tournee door 's werelds beste spelers, waaronder Mohamed El Shorbagy. Het top-of-the-line Performance racket , het is perfect voor de reguliere en competitieve speler die op zoek is naar de beste combinatie van kracht, nauwkeurigheid en spin.

The X-TOP revolution

 

 

 

 

Geen bumper, 100% performance, een compleet nieuw racketkop-constructie 

waarbij de bumper is vervangen door  een combinatie van actieve vezels voor maximale sterkte, snelheid en speelbaarheid.

X-ARMS AND  AIRSHAFT                           TECHNOLOGY

 

Extreem licht voor eenvoudige manoeuvreerbaarheid en snelle beroertes. De lijnen van het racket zijn ontworpen door de sectie "Airshaft" voor meer aerodynamica en versnelling.

De monoshaft-constructie wordt aan beide zijden versterkt met "x-arms" om de flexibiliteit van het racket te beperken en stabiliteit en precisie te bieden bij impact.

 

EXTENDED STRING HOLES

To increase spin and forgiveness on off-centre hits, the Carboflex X-Top features "Extended String holes": 12 eyelets in specific areas of the frame (3 o'clock, 9 o'clock and 12 o'clock) have been enlarged to encourage the strings to breathe and promote elasticity.

SUBHEADING

Blog posts