Πολιτική αποστολής

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten in Nederland bedragen:

€6,95 voor bestellingen onder de €50,-

Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

Levering verloopt meestal via de postbode of pakketbezorgen van DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.


Bezorging
Je bestelling wordt bezorgd door DPD. Via de mail word je door DPD op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail én een kaart in de brievenbus dat jouw pakket de volgende dag op te halen is bij het dichtstbijzijnde DPD ServicePoint. Vanaf dat moment kan je online het bezorgmoment wijzigen (dit is mogelijk tot 23.59u). Je hebt de keuze uit: een ander moment of locatie of je laat het pakket bij je buren bezorgen.

Mijn bestelling volgen
Wil je graag weten wat de status van jouw bestelling is? Dat kan! Het bestelproces verloopt als volgt; na het afrekenen ontvang je een orderbevestiging, bewaar deze goed. Zodra het pakket het distributiecentrum verlaat, ontvang je een verzendbevestiging. Hier staan je Track & Trace gegevens in. Klik op de link om de status van je pakket te bekijken.

Is er iets misgegaan? Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van je pakket.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten tijdens feestdagen?
Tijdens feestdagen is het voor Squamata niet altijd mogelijk om je bestelling binnen de vooraf gestelde levertijd te leveren.

 

Buitenland

Het is mogelijk de opdracht naar het buitenland te versturen. Meestal zal dit via PostNL gebeuren. De levertijden en prijs worden automatisch berekend. België kost €10,00.