The Top 3 padelrackets 2022, discover them!!!

The Top 3 padelrackets 2022, discover them!!!

The Top 3 padelrackets 2022

Het begin van het Padel -seizoen heeft ons achtergelaten met zeer interessante nieuwe 2022 -rackets, die degenen zijn die de favorieten van het jaar willen worden. Zeer prestigieuze merken zoals Bullpadel, Adidas, Tecnifibre en Head hebben hun ding gedaan, ze hebben hun beroemdste wapens bijgewerkt om de nieuwe campagne te onder ogen. We vertellen u de belangrijkste van elk van hen, zodat u uw volgende racket voor dit jaar kunt kiezen.  

    1 Bullpadel hack 03 22
    2 adidas metalbone hrd
    3 Head Delta Pro

Bullpadel Hack 03 22


Het beroemde racket van Paquito Navarro is bijgewerkt voor 2022. Nu keert het terug naar zijn klassieke diamantformaat om krachtiger dan ooit te zijn. Evenzo bevat het de Air React Channel -technologie die het aerodynamischer maakt, en die aanvankelijk exclusief was voor de Vertex -serie. Het racket beschikt over een 100% koolstofconstructie en een meerdere multieva -kern met dubbele dichtheid binnen, voor een meer veelzijdige speelbaarheid. Bovendien keert het terug met alle technologieën die het beroemd hebben gemaakt, zoals Vibradrive, Metalshield, Customgewicht en Hesacore. De Bullpadel Hack 03 22 is een van de 2022 Power Padel -rackets voor professionele spelers.

Adidas Metalbone HRD


De Adidas Metalbone HRD is het officiële Padel -racket van Alejandro Galán, de nummer 1 speler ter wereld. Dit totale Power Padel Racket herhaalt zijn kwaliteiten voor dit seizoen, maar met een hernieuwd ontwerp. Wederom zien we een diamantformaat en de hoogst mogelijke balans, vergezeld van een geavanceerde kwaliteit aluminiseerde koolstofconstructie. Maar zoals altijd is het detail dat dit Padel-racket uniek maakt de EVA Soft Performance Core met lage dichtheid. Het is een van de weinige professionele Power 2022 -rackets op de markt met een soft touch core. Bovendien worden technologieën zoals gewicht en balans, Octagonal Structure en de ruwe Spin Blade planes voor effectopnamen toegevoegd.

Head Delta Pro


De nieuwe Delta Pro van Head is de voorloper van de Delta Hybrid. Het is gemaakt met een extra grote diamantvorm en een hoge balans, zodat je al je kracht kunt ontketenen om spelen aan te vallen. Het is ontworpen voor ervaren spelers die de techniek onder de knie hebben en hun best willen doen op het veld. Deze nieuwe kop integreert het op maat gemaakte framesysteem om een ​​grotere stijfheid in de spelen te bieden. Bovendien wordt het frame versterkt met grafeen voor extra stijfheid. Bovendien helpt de Smart Brigde -technologie het racket aan te passen aan de behoeften van het spel. De belangrijkste innovatie van dit model is de opname van auxetische technologie voor hoofd. Deze technologie maakt een andere constructie in de brug van het racket mogelijk, die het gevoel bij impact verbetert en een groter comfort biedt bij het raken, het bereiken van kracht in zijn puurste vorm.

SUBHEADING

Blog posts